Åpningstider
Man - Lør: 11:00 - 22:00
Søn: 15:00 - 21:00

Ikke bare burger, men burger bar!

Er du sulten på en burger av hjemmekverna fersk høyrygg og shortribs av norsk okse, lokalproduserte brød og kun ferske og hjemmelaga sauser og ingredienser? Som i tillegg smaker ulovlig godt? Det er dét vi på Burglar brenner for, og bruker hver eneste dag på å perfeksjonere.

Vår historie

Burglar så dagens lys i 2018, som et resultat av at eierne i Jacob&Gabriel og Strøm mat og bar ønsket å åpne en skikkelig digg burgerbar i Skien. Harald, med erfaring fra andre anerkjente burgerrestauranter, ble hentet inn. Inspirasjonstur til Berlin ble startskuddet, og vi åpnet raskt også i Porsgrunn og Larvik. Vårt mål er å kunne tilby kriminelt gode burgere til så mange mennesker som mulig, i urbane, kule og stilige lokaler.

3 x Burgerbarer

Skien

Burglar burgerbar, Skien er stedet der alt startet. Urbant lokale plassert på Arkaden. Perfekt for lunsj, middag eller en burger før en kveld på byen.

Porsgrunn

Burglar burgerbar, Porsgrunn ligger i et helt nytt bygg ved siden av Comfort hotell. Stilig lokale som tilbyr ekte burglare til både lokalfolk og hotellgjester.

Larvik

Burglar burgerbar, Larvik er så langt den siste burgerbaren i rekken. Kanskje den vi er aller mest stolte av, med det kuleste lokalet og den beste beliggenheten Larvik kan by på.